Gjensidige hovedsponsor for Kvindeligaen

Gjensidige Forsikring er ny hoved- og navnesponsor for den bedste kvindelige fodboldrække i en historisk aftale og kommer til at spille en afgørende rolle i udviklingen af Kvindeligaen og dansk kvindefodbold. 

Sommeren 2019 har for alvor fået kvindefodbolden på verdenskortet. VM i Frankrig satte både tilskuer- og seerrekorder i massevis, og kvindefodboldens potentiale er i den grad begyndt at blomstre.

Potentialet skal også udnyttes på den hjemlige scene. Derfor har DBU og Kvindedivisionsforeningen i samarbejde med UEFA arbejdet hårdt på en ny brandstrategi for Kvindeligaen med et mål om at styrke ligaen, udvikle klubberne samt skabe bedre rammer for fans og tilskuere.

Tirsdag 30. juli blev forsikringsselskabet Gjensidige præsenteret som ny navne- og hovedsponsor for ligaen i en historisk stor aftale. De næste tre år kommer de bedste hjemlige kvindespillere derfor til at tackle, drible og score mål i Gjensidige Kvindeligaen.

Mats C. Gottschalk, koncerndirektør for Gjensidige i Danmark, er begejstret over samarbejdet og ser gode muligheder for at skabe en rigtig stærk kvindeliga.

”Vi er meget stolte over at blive officiel hoved- og navnesponsor for den danske kvindeliga, og vi ser nogle rigtig gode muligheder i samarbejdet. Vi glæder os over at kunne bidrage til udviklingen i dansk kvindefodbold og tror på, at sponsoratet gør det muligt for Gjensidige at blive eksponeret bredt i hele landet, hvor vi har kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere,” siger Mats C. Gottschalk.

Et gennembrug for klubfodbolden

Også i Kvindedivisionsforeningen og DBU er der stor glæde over den 3-årige aftale, der er den største af sin slags nogensinde i den bedste kvindelige fodboldrække:

”Det er et gennembrug for dansk kvindefodbold på klubplan, at det er lykkedes med vores nye ligachef Nicolai Kaas i spidsen at engagere en stor og respekteret virksomhed som Gjensidige Forsikring i udviklingen af Kvindeligaen. Deres investering i Kvindeligaen er en kæmpe gevinst for dansk kvindefodbold på klubplan og giver os gode muligheder for at realisere de ambitiøse målsætninger og indsatser for Kvindeligaen over de kommende år,” siger formand for Kvindedivisionsforeningen, Kim Kjærhus.

Du kan downloade og læse rapporten med målsætninger og indsatser for Den Ny Kvindeliga her: