KDF gi’r stipendiater til lederuddannelse

Kvindedivisionsforeningen vil gerne bidrage til at udvikle nye talentfulde ledere, der kan være med til at løfte kvindeelitefodbolden til nye højder i fremtiden. Derfor har KDFs bestyrelse besluttet at oprette 1-2 stipendiater på hver 3.000 kr. til bl.a. DBUs toplederuddannelse, ”Fodboldens Lederakademi”, der afvikles med 3 internatmoduler og en personlig opgave i løbet af 2018.

”Hvis kvindeelite klubberne og KDF/DBU skal lykkes med at realisere de høje ambitioner for dansk kvindefodbold fremover, kræver det en ny og bredere generation at kompetente fodboldledere. Kvindedivisionsforeningen har et medansvar for at udvikle de nye ledere, og derfor opretter vi nu 1-2 stipendiater til bl.a. ”Fodboldens Lederakademi”, siger næstformand Kim Kjærhus fra Kvindedivisionsforeningens bestyrelse.

Stipendiaterne kan søges af nuværende frivillige ledere i KDF, DBUs udvalg og faggrupper men også ledelsestalenter i KDFs medlemsklubber, der i fremtiden har interesse for at arbejde med kvindeelitefodbold tværgående i KDF/DBU-regi fx. i form af et afgrænset projekt i første omgang. KDF vil gerne bidrage til, at vi i fremtiden får flere kvinder i ledelsen af dansk fodbold, men vi understreger samtidig, at stipendierne kan søges på lige vilkår af begge køn.

Uddannelsen koster 13.900 kr., hvor af DBU betaler ½. KDFs stipendiat dækker 3.000 kr., hvorefter lederens klub/faggruppe/udvalg eller kandidaten selv betaler 4.000 kr. Læs mere om Fodboldens Lederakademi her og send senest torsdag 5. april 2018 motiveret ansøgning, kandidatens CV + erklæring fra klubben til KDFs uddannelsesansvarlige Kim Kjærhus på kkj@kvindediv.dk , mobil 51 33 16 60

Nyheder fra bold.dk