Nye vinde over Kvindedivisionsforeningen

Af Søren Kristensen, nyt medlem af KDFs bestyrelse

Søndag den 13. juni blev der afholdt den årlige generalforsamling i Kvindedivisionsforeningen, som grundet de på det tidspunkt gældende COVID-19 retningslinjer af flere omgange var blevet udskudt. Efter de indledende punkter herunder valg af Gert Eg som dirigent og stemmetællere var formandens beretning på dagsordenen.

Her så den konstituerede formand John Walsh tilbage på et hektisk år i bestyrelsen med masser af aktivitet og desværre også stor fokus på protokoller pga. covid-19. Ved samme lejlighed ønskede han tillykke til både FC Thy-Thisted Q og HB Køge for henholdsvis sejre i Sydbank Kvindepokalen og Gjensidige kvindeliga.

Beretningen blev godkendt efter en større debat og debatten endte med, at bestyrelsesmedlemmerne John Walsh, Mette Worsøe og Bent Andersen stillede deres bestyrelsesmandat til rådighed, så der var mulighed for, at en ny bestyrelse kunne starte med et rent bord.

Dermed var der til bestyrelsesvalget ni pladser til rådighed og med tolv kandidater var der lagt op til kampvalg. Af udefrakommende deltagere uden klubtilhørsforhold – blev Katja Moesgaard, tidl. FC København og DBU valgt til bestyrelsen. Derudover blev de resterende 8 pladser besat og derfor lyder den nye bestyrelse i Kvindedivisionsforeningen som følger:

Valgt for 1 år:

Anna Larsen, AaB

Per Rud, HB Køge

Jan Borre, Brøndby

Mette Kjær Bach, Fortuna Hjørring

Valgt for 2 år:

Mette Worsøe, Odense Q

Katja Moesgaard, uden klubtilhørsforhold

Marie Greve, AGF

Søren Kristensen, FC Nordsjælland

Bent Andersen, FC Thy-Thisted Q

 

Der skal lyde en kæmpe stor tak til de afgående bestyrelsesmedlemmer John Walsh, Kim Kjærhus og Jesper Raabo, der har arbejdet stenhårdt i mange år for dansk kvindefodbold for både bredde- og elitefodbolden.

Den nye bestyrelse skal i arbejdstøjet og arbejde for dansk kvindefodbold på både den sportslige og økonomiske bane. Kvindefodbolden i Danmark er i rivende udvikling. Potentialet har aldrig været større med en historisk lige liga, ny TV-aftale m.v. og der venter derfor et uhyre spændende arbejde med udvikling af Kvinde-DM, ny landsdækkende 1. division, talentarbejdet m.v.