Øvrige

Mycujoo TV
Siden 2015 har klubberne i 3F ligaen arbejdet sammen med den internationale virksomhed Mycujoo TV om live-streaming af kampene i Kvindeligaen med det formål at skabe øget synlighed og større interesse om liga-kampene. Som del af udviklingen af platformen for Den Ny Kvindeliga har DBU og KDF siden foråret 2019 arbejdet sammen med Mycujoo om en forpligtende samarbejdsaftale med det mål, at Kvindeligaen får sin egen streaming-platform med direkte tilgang til streaming af alle liga-kampe og med bedre kommercielle muligheder for Kvindeligaen og klubberne.

Du kan følge kampene i Kvindeligaen via LIVE-streaming og se videos fra tidligere kampe på www.kvindeliga.dk.

Tryg Forsikring
KDF indgik i 2018 en rammeaftale med Tryg Forsikring, der betyder, at vores medlemsklubber via en fordelagtig rabataftale kan tegne arbejdsskadeforsikring på deres kontraktspillere via KDF. Henvendelse skal ske til John Walsh fra KDFs bestyrelse.

Søsterorganisationer i Norge og Sverige
Kvindedivisionsforeningen har gennem årene haft glæde af fællesmøder med vores søsterorganisationer i Norge og Sverige, hvor Kvindeelite klubfodbolden har været længere fremme publikumsmæssigt, mediemæssigt og kommercielt.

Du kan læse mere om Serieforeningen i Norge her: http://www.kvinnefotball.no og Elitfotboll Dam i Sverige her: http://www.efd.se/