Liga-chef & Kvindeliga-udvalg

Liga-chef

DBU og Kvindedivisionsforeningen ansatte pr. 1. marts 2019 Nicolai Kaas Nordstrøm som chef for Gjensidige Kvindeliga. Sammen med liga-klubberne, KDF, UEFA Grow  og de øvrige involverede medarbejdere i DBUs administration blev foråret brugt på at færdigudvikle vision, værdier og brand, forberede lanceringen af Gjensidige Kvindeliga og indgå aftaler med nye kommercielle partnere.

Kort inden lanceringen indgik Nicolai Kaas en 3-årig aftale med Gjensidige Forsikring som titel- og hovedsamarbejdspartner for ligaen, der samtidig blev navngivet som Gjensidige Kvindeliga.  Du kan møde liga-chefen og de andre medarbejdere på liga-kontoret her

Vil du vide mere om de kommercielle muligheder, herunder sponsorater, i Gjensidige Kvindeliga, kan du kontakte Nicolai Kaas på:

Mobil: +45 4056 3698

Mail: nino@dbu.dk

Kvindeliga-udvalget

Kvindeliga-projektet har fra start været ledet af en styregruppe med repræsentation fra både DBU og KDF. Som konsekvens af den ny politiske struktur i DBU og Samarbejdsaftalen mellem DBU og KDF blev der i sommeren 2019 nedsat et nyt Kvindeelite-udvalg (KEU) med direkte reference til DBUs bestyrelse.

Herunder blev der pr. 1. september 2019 nedsat et selvstændigt Kvindeliga-udvalg (KLU), der har overtaget det politiske ansvar for at udvikle Gjensidige Kvindeligaen og samarbejder med Liga-chef Nicolai Kaas og de øvrige medarbejdere på liga-konoret ansvar for at realisere indsatser og mål i den 5-årige handlingsplan for Gjensidige Kvindeligaen.

KDF har udpeget disse 3 personer til KLU: Jesper Raabo (formand), Kim Kjærhus og Per Rud, HB Køge. DBU har udpeget disse 3 personer til KLU: Kenneth Reeh, DBU, Søren Kristensen, FC Nordsjælland og Marie Greve, AGF Kvindefodbold

Sekretær for Kvindeliga-udvalget er Nicolai Kaas suppleret af Steen Klingenberg: Mail: klin@dbu.dk, mobil: 20278984.