Spillerkontrakter Kvinde-DM

KDF arbejder forsat på at fremme kontraktfodbolden i dansk kvindeelitefodbold, og i det 5-årige udviklingsprojekt for Gjensidige Kvindeligaen er målet, at alle liga-klubber til slut har mindst 10 spillere på DBU-kontrakt. Liga-klubberne er i primo 2021 godt på vej: Alle Kvindeligaklubber er godkendt til at tegne spillerkontrakter, og p.t. er der +100 kvindelige kontraktspillere på DBU kontrakt. Antallet af kontrakt-spillere er dog langt fra jævnt fordelt på de 8 liga-klubber, og tallet omfatter også kontrakter med ungdomsspillere, så udviklingen skulle gerne fortsætte både hvad angår antallet af spillerkontrakter og beløbsstørrelserne.

Administrationen af spillerkontrakter til kvinder ligger forsat i DBU og reguleres af deres cirkulærer, mens kontrakter på herre-siden administreres af Herredivisionsforeningen.

Hvis man som Kvinde DM klub (Kvindeliga + Divisionerne) har tanker om at indgå kontrakter med sine spillere skal man først godkendes af DBU til dette. I højre kolonne kan man finde ansøgningsproceduren og man kan også kontakte DBU Jura HER.

Herunder findes også link til DBU spillerkontrakter både på dansk og engelsk og disse skal for at de gælder være underskrevet af både Spiller, Kontraktklub og DBU.

DBU Spillerkontrakter

Standardspillerkontrakt – Kvinder (dansk)

Standardspillerkontrakt – Kvinder (engelsk)

Lejeaftale – Kvinder (dansk)

Lejeaftale – Kvinder (engelsk)

Aftale om ophør af spillerkontrakt – Kvinder (dansk)

Aftale om ophør af spillerkontrakt – Kvinder (engelsk)

Ansøgning om Kontrakttilladelse

Økonomiske mindstekrav for kontraktklubber i Kvinde-DM

Indberetningskema