Tryg Forsikring

Kvindedivisionsforeningen har indgået en aftale med Tryg Forsikring om at udbyde Arbejdsskadeforsikring for kvindelige kontraktspillere i KDFs medlemsklubber.

Tryg Forsikring er kendt for at være Idrættens forsikringsselskab og har i dag aftaler med blandt andet Dansk Idræts Forbund (DIF), DGI  og Herredivisionsforeningen (Superliga og herredivisionerne).

Vores aftale går ud på, at vi samler alle kvindekontraktspillere i en forsikring og derved få en meget attraktiv pris på arbejdsskadeforsikringen på den enkelte spiller. KDF indsamler informationer om alle de spillere, der skal lægges ind i aftalen to gange årligt lige efter transfervinduerne lukker.

Det er et krav, at man har en arbejdsskadeforsikring når man indgår DBU kontrakter med sine spillere. Det er ikke et krav, at det er Trygs forsikring man bruger, men den har en attraktiv pris i markedet og som noget helt specielt er der halvårlig afregning og halvårlig opgørelse af antallet af kontraktspillere.

Klubber der ønsker at have deres spillere med i aftalen, kan kontakte KDF på forsikring@kvindediv.dk og så kan man få tilsendt vilkår og prisen på den halvårlige dækning.

Kontakt person hos Tryg: Morten Blume

Mail: morten.blume@tryg.dk

Telefon: 40 83 71 07

Policenummer: 653-779.705

Kontakt person hos KDF: Marie Greve

Mail: mg@agf-as.dk

Telefon: 22124286