Licenssystemet

DBU indførte sit Klublicenssystem i 2008 med Pige- og Drengeungdom, og i 2013 skulle også klubberne i Kvindeligaen for første gang ansøge om licens for at få lov til at i landets bedste kvinderække. På herresiden er Superligaen, 1. division og herreungdom omfattet af DBUs klublicenssystem.

Formålet med DBUs Klublicenssystem er at fremme og fortsat forbedre standarden i alle aspekter af dansk elitefodbold på klubniveau administrativt og sportsligt – på seniorniveau og i udvikling og pleje af de bedste ungdomsspillere i klubberne.

De krav som klubberne skal leve op til for at opnå licens til de licenserede rækker justeres én gang årligt om efteråret og beskrives i de Licensmanualer, der i november bliver godkendt af DBUs bestyrelse og herefter bliver udsendt til klubberne i december/januar som basis for deres ansøgning om licens. Fristen for indsendelse af licensansøgninger til Kvindeligaen og Pigeungdom er typisk 1. marts.

Har du spørgsmål til eller synspunkter omkring licenserne for Gjensidige Kvindeligaen og til Pigeungdom er du velkommen til at kontakte KDFs bestyrelsesmedlemmer HER – eller DBUs Licensadministrator for Kvindeligaen og Pigeungdom som er Emil Ravn Pedersen. Emil kan nås på 4326 2222 eller empe@dbu.dk

TV Manual

Nedestående links finder du oversigten over vores TV Manuel 2023/2024

Match-Manual 2023-24_final_280323

TV-Manual for Gjensidige Kvindeliga 2023-24_final_250323