Divisionsforeningen

Herredivisionsforeningen er KDFs naturlige pendant på herresiden i dansk fodbold og repræsenterer klubberne i 3F Superliga, NordicBet ligaen og 2. Division. Divisionsforeningen har med stor dygtighed udviklet og udnyttet de mediemæssige og kommercielle værdier i danske herrefodboldbold siden starten på professionel fodbold i Danmark i 1978.

I danske kvindeelitefodbold kan vi drage nytte af de mange erfaringer, som herredivisionsklubberne har gjort de seneste årtier omkring udvikling af klubberne og ligaen. Samtidig er der oplagte muligheder for kommercielle samarbejdsmodeller mellem eliteklubber på herre- og kvindesiden – og internationalt oplever vi, at flere og flere topklubber i Europa engagerer sig direkte i kvindefodbold med egne hold i de bedste kvindeligaer. I Danmark står FC Nordsjælland bag Farums hold i Gjensidige Kvindeligaen.

På den baggrund indgik KDF og Herredivisionsforeningen allerede i 2014 en associeringsaftale med det mål at styrke det indbyrdes samarbejde – du kan læse aftalen her: Associeringsaftale