Søsterorganisationer i Norden

Kvindedivisionsforeningen har gennem årene haft glæde af fællesmøder med vores søsterorganisationer i Norge og Sverige. Kvindeelite klubfodbolden har, i de to lande, været længere fremme publikumsmæssigt, mediemæssigt og kommercielt end i Danmark og vi har kunne udnytte den viden og de erfaringer de har.

KDF vil også i fremtiden sikre et godt samarbejde på tværs af landene.


 

Elitfotboll Dam (Sverige)

Elitfotboll Dam blev grundlagt i 1978 og er en interesseorganisation for de to højeste ligaer i kvindefodbold i Sverige, OBOS Damallsvenskan og Elitettan. Sammen forfølger EFD og klubberne spørgsmål af interesse vedrørende kvindes elitefodbold i Sverige.

Hjemmeside: www.efd.se

Kontakt

Mail: info@efd.se

Telefon: Se telefonnumre her.

Besøgsadresse: Evenemangsgatan 31, Solna, Sverige.


 

Toppfotball kvinner (Norge)

Toppfotball Kvinner (tidligere Serieforeningen for Kvinnefotball) er interesseorganisationen for klubberne i de to øverste divisioner i Norge og blev grundlagt i 1987. Foreningens formål er at skabe et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem medlemsklubberne i sager af fælles interesse. Topfodbold Kvinder vil være den vigtigste drivkraft for udviklingen af ​​norsk kvindefodbold gennem et fremtidsorienteret og konstruktivt samarbejde med foreningens medlemmer, NFF og andre naturlige partnere.

Hjemmeside: toppserien.no

Kontakt

Mail: hege@kvinnefotball.no

Telefon: Se telefonnumre her.

Besøgsadresse: Ullevaal Stadion, Inngang F, Sognsveien 75 F, 0855 Oslo, Norge