Mette Bach genvalgt til DBUs bestyrelse

Klubberne i Kvinde-DM – 3F ligaen og 1. divisions  – har genvalgt Mette Bach Kjær til at repræsentere Kvindedivisionsforeningen i DBUs bestyrelse det kommende år Det bliver det sidste for den nuværende bestyrelse, hvis ellers DBUs Repræsentantskab på sit ordinære møde lørdag 3. marts beslutter en ny organisationsstruktur for DBU med bl.a. en bestyrelse på kun 7 medlemmer, heraf det ene valgt af Kvindedivisionsforeningen.

Med valget ta’r Mette hul på sit 9. år som medlem af DBUs bestyrelse. Hun har også plads i DBUs Proff-udvalg, er formand for faggruppen Kvindeelite – ligesom hun er medlem af Kvindedivisionsforeningens bestyrelse. På klubplan er Mette “grøn” helt ind i sin nordjyske sjæl og mangeårigt medlem af Fortuna Hjørring. Efter en glorværdig spillerkarriere med 270 1. holds kampe og 8 landskampe som kvindefodboldens svar på Jan Mølby (si’r rygterne i hvert fald…) blev Mette leder i Fortuna og er i dag medlem af klubbens eliteudvalg.

Mettes civile karriere har indtil nu været i den finansielle sektor bl.a. som områdedirektør i Nykredit, men 1. december 2017 tiltrådte Mette stillingen som direktør for boligselskabet Plus Bo i Aalborg.

Kvindedivisionsforeningen si’r tillykke med valget!