Spændende sæsonpremiere

Der er udsigt til en spændende sæsonpremiere, når 3F Ligaen indledes lørdag med fuldt program. Begge liga-debutanter, FC Thy – ThistedQ og B93, har hjemmebane mod henholdvis Odense Q og KoldingQ, og både på Sparekassen Thy Arena i Thisted og på Østerbro Stadion er der lagt op til jævnbyrdige opgør, hvor oprykkerne kommer med masser af selvtillid i bagagen og vil satse hårdt på at komme godt fra start i ligaen.

“Vores trup fra foråret er 100% intakt, og vi forventer samtidig at kunne præsentere et par nye spillere mod Odense Q. Vi er klar over, at vi bliver udfordret i ligaen – men omvendt har pigerne masser af selvtillid og tro på egne evner, og vores målsætning er helt klart at kvalificere os til slutspillet,” fortæller kvindeformand Bent Andersen fra FC Thy-Thisted Q, der forventer over 300 tilskuere til den første 3F liga kamp nogenside i Thy.

Hans kollega i B93, Bjarke Møller, glæder sig også til sæsonpremieren mod bronzevinderne fra KoldingQ: “Vi kommer med 5 oprykninger i streg i rygsækken, og vi er ikke tilfredse med bare “at spille” i 3F ligaen – vi vi også blive i rækken. Vi har kæmpet med lidt skader i optakten, men har til gengæld fået tilgang af den chilenske landsholdsspiller Leticia Torres og Helene Vigen fra Odense Q. Dertil kommer et par talentfulde piger fra U18 DM holdet bl.a. Selma Svendsen – og så håber vi selvfølgelig på, at vores topscorer Mette Perthue-Hansen fortsætter sin målfarlighed”.

Sølvvinderne fra Brøndby skal en tur til Århus og møde VSK, der har en ny træner i Hans Paarup på bænken, mens mestrene fra Fortuna skal op mod BSF.

Det samlede program for sæsonpremieren i 3F Ligaen ser således ud:

Lørdag kl. 12.30     B93-KoldingQ                Østerbro Stadion
Lørdag kl. 13.00     FC Thy-ThistedQ           Sparekassen Thy Arena
Lørdag kl. 13.00    VSK Aarhus – Brøndby  Vejlby Stadion
Lørdag kl. 14.00    BSF-Fortuna Hjørring   Ballerup Idrætspark

Farum BK åbner 1. division

Weekenden byder også på premiere i 1. division. I østkredsen skal det blive spændende at følge den ambitiøse oprykkerklub Farum BK/FC Nordsjælland, der ta’r imod Herlufsholm i de flotte omgivelser på Farum Parks kunstgræsbane, mens oprykkeren i vestkredsen, AaB, har hjemmebane mod Lyseng.

Det samlede program for 1. division i denne weekend er:

Østkredsen:

Lørdag kl. 12.00   Næsby-BSF (2)   ALPI Arena
Lørdag kl. 15.30   Farum BK/FCN – Herlufsholm

Vestkredsen:

Lørdag kl 12.30  Varde-Vildbjerg   Sydbank Park
Søndag kl. 13.00  AaB-Lyseng         AaBs anlæg