Stor medlemsfremgang: Flere kvinder og piger spiller fodbold

Antallet af piger og kvinder rundt om i landets fodboldklubber er steget med hele 17 procent det sidste år. Det viser de nyeste medlemstal fra Danmarks Idrætsforbund.

Dansk fodbold oplever i disse år stor interesse for kvinde- og pigefodbold, hvor særligt flere og flere kvinder melder sig ind i en fodboldklub. Det viser sig tydeligt rundt om i fodboldklubberne, hvor hele 69.953 kvinder har betrådt grønsværet i en fodboldklub det seneste år. Det viser de nyeste tal fra DIF.

Bare inden for det sidste år har flere end 10.000 kvinder og piger meldt sig ind i en fodboldklub rundt om i landet. Det har ført til en samlet stigning på 17% i antallet af kvindelige fodboldspillere rundt om i landet.

Flere piger spiller fodbold

Særligt i gruppen fra 0-18 årige har der været stor fremgang i 2021. Der er nu 7.100 flere piger, der spiller fodbold, hvilket svarer til en stigning på 18%. Så nu er der i alt 47.645 piger, der spiller fodbold rundt om i det danske land og nyder glæde af det fantastiske fodboldspil.

I KDF er vi meget glade for de seneste tal fra DIF, der blot endnu engang viser, hvor stor interesse, der er for kvindefodbolden. Det har en stor betydning, at flere piger begynder at spille fodbold. Det beviser nemlig, at det store potentiale mange taler om i pige- og kvindefodbold, også begynder at vise resultater på medlemstallene. 

Nedenunder kan du se nærmere på nogle af de udvalgte tal fra DIF.